Affärsresenären_logga_2017_svart

Jackie

Omtalad biografi med Natalie Portman i huvudrollen. Vi får följa Jackie Kennedys upplevelser av vad som hände höstdagen 1963 då hennes make, USA:s president J.F. Kennedy, mördades i Dallas i Texas. Filmen ger en inblick i hennes trauma, sorg och kamp för att trösta sin familj.

Genre: Biografi
Biopremiär: 3:e februari
Förhandsvisa från: 9:e januari
Regissör: Pablo Larraín
Skådespelare: Natalie Portman, Peter Saarsgaard, Greta Gerwig m.fl.

aktuellt

La La Land La La Land

La La Land
Hyllat musikaliskt drama där jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Mia blir förälskade. Men ju mer framgångsrika de blir, desto svårare blir det att hålla kärleken vid liv. Filmen har fått stående ovationer på stora filmfestivaler. 

Genre: Drama, musikal
Biopremiär: 27:e januari
Förhandsvisa från: 9:e januari
Regissör: Damien Chazelle
Skådespelare: Ryan Gosling, Emma Stone m.fl.

Dolda tillgångar Dolda tillgångar

Dolda tillgångar
En berättelse om Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson – tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt: John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en bedrift som återgav USA sitt självförtroende. Trion krossade alla kön- och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer till att drömma stort.

Genre: Verklighetsbaserat drama
Biopremiär: 24:e februari
Förhandsvisa från: 6:e februari
Regissör: Theodore Melfi
Skådespelare: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner m.fl.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter