Affärsresenären_logga_2017_svart

Clarion Hotel Arlanda Airport är Sveriges bästa affärshotell

Clarion Hotel Arlanda Airport vann pris som "Bästa affärshotell" i Sverige 2016, i SSQ Service Award.

Tidningarna Affärsresenären och Kick Off nominerade 30 anläggningar som SSQ Award har låtit utvärdera under 2016. Utvärderingen har skett genom mystery shopping och analys av gästomdömen på största ratingsiterna online, ca 170 st, däribland TripAdvisor. Clarion Hotel Arlanda Airport placerade sig topp 3 efter första halvåret och igår fick hotellet ta emot priset som "Bästa affärshotell" i Sverige 2016.
- Detta fantastiska pris ger oss bekräftelse i att vi har en energi och ett mod att ge service utöver det vanliga. Teamet på Clarion Arlanda har en äkta passion i allt, och jag vet att det gjorde att vi tog hem priset. Jag är så stolt och glad! säger Pernilla Johansson, General Manager Clarion Hotel Arlanda Airport
SSQ Award är Sveriges största program för benchmarking och utveckling av service och kvalitet i hotell- och konferensbranschen.
- Clarion Hotel Arlanda Airport vann SSQ Service Award i kategorin Affärshotell 2016. De hade en hög servicenivå vid de bokningar och avbokningar som genomfördes av Better Business via mystery calls och e-mails, samt mycket höga resultat på gästomdömen via online-ratingsiterna som sammanställts av ReviewPro, säger Veronica Boxberg Karlsson, VD SSQ Award
I och med priset som bästa affärshotell är Clarion Hotel Arlanda Airport automatiskt med för utvärdering under 2017, tillsammans med 9 andra hotell.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter