Affärsresenären_logga_2017_svart

Noors slott utsett till Sveriges bästa konferenshotell

Sveriges bästa affärshotell och tre av Sveriges bästa konferenshotell finns i Uppland. Det står klart sedan SSQ Service Award delats ut.

Det är tidningarna Affärsresenären och Kick Off som nominerat 30 anläggningar till tre olika priser. Därefter har SSQ Award, Scandinavian Service and Quality Award, utvärderat hotellen kontinuerligt under hela 2016. Detta har gjorts via kvalitetsmätningar genom besök och analyser av hotellens gästomdömen på flera stora hemsidor för att kunna avgöra vilka anläggningar som varit bäst på service och gästbemötande. Man har även genomfört mystery shopping och utvärderat anläggningarnas hemsidor.
På onsdagen utsågs Clarion Hotel Arlanda till Sveriges bästa affärshotell. Noors slott utanför Knivsta har utsetts till Sveriges bästa konferenshotell, Steningevik utanför Märsta blev Sveriges näst bästa konferenshotell och Villa Anna i Uppsala har utsetts till Sveriges tredje bästa konferenshotell.
De olika hotellanläggningarna utvärderades kontinuerligt under hela 2016.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter