Affärsresenären_logga_2017_svart

Wisby Strand prisat som en av landets bästa anläggningar

Det var förra onsdagen som priserna till bästa affärshotell, konferenshotell och dagkonferensanläggning delades ut vid SSQ:s gala i Stockholm.
Tidningarna Affärsresenären och Kick Off har själva nominerat 30 anläggningar i Sverige som SSQ följt under hela 2016. De har över 100 000 mätpunkter för att avgöra vilka anläggningar som varit bäst på service och gästbemötande. Det har dessutom genomförts fejkade bokningar via mejl och telefon för att kontrollera servicen. Dessutom har gästbetyg sammanställts från olika sajter.
Wisby Strand hamnade på tredjeplats i kategorin dagkonferensanläggning. Etta kom Regissörsvillan i Solna och tvåa blev Artipelag på Hålludden.
– Det är givetvis fantastiskt roligt att vårt hårda arbete med fokus på service och bemötande, uppmärksammas på detta sätt, säger Carl-Johan Stålhammar, vd på Wisby Strand.
Han säger att det är mycket tack vare hans personal som gjort att de nu prisats.
– All personal här gör ett fantastiskt jobb varje dag och kommer till jobbet med en stolthet som är outstanding. Ännu roligare är det ju att vi i stort sett är ensamma som kongressanläggning på listan. Dagkonferensanläggningar förknippas allt som oftast med små mysiga herrgårdar eller slott, så det är klart att vi blir stolta.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter