Affärsresenären_logga_2017_svart

Pontus in the Air - Sveriges första flygplatsrestaurang att omnämnas i White Guide

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs senaste tillskott Pontus in the Air på Stockholm Arlanda terminal 5 firar ett år i slutet av april. Nu, efter knappt ett år har Pontus in the Air som första flygplatsrestaurang lyckats få ett hedersfullt omnämnande i White Guide Nordic 2017. Egenskaperna som redaktionen premierar är kvalitet, nyskapande, hållbarhetstänkande med personlighet och särart i matlagning, tydlighet i dryckeskoncept och serviceupplägg med karaktär.
- Vi är mycket glada och väldigt stolta över omnämningen i White Guide 2017. Det är ett kvitto på att det vi gör är rätt och att vår satsning bär frukt. Vår ambition är att att bli Europas bästa flygplatsrestaurang, säger Pontus Frithiof.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter