Affärsresenären_logga_2017_svart

Rekordår för BRA i Sundsvall

Flygbolaget BRA ökar antalet passagerare med nästan 6 000 i Sundsvall jämfört med 2015. Därmed slås alla tiders passagerarrekord för BRA i Sundsvall.

Flygbolaget BRA har haft ett rekordår i Sundsvall. I alla fall vad gäller antalet passagerare som ökade med nästan 6 000 personer jämfört med 2015. Därmed slås också alla tiders passagerarekord på linjen. Totalt flög nästan 75 000 passagerare mellan Sundsvall och Bromma under 2016.
Anledningen till ökningen är förutom en kundanpassad tidtabell även den kapacitetsökning som gjorts genom att nya flygplan satts in på sträckan. Det innebär att fler stolar funnits till försäljning under attraktiva tider, något som uppskattats av kunderna.
– Det är mycket glädjande att se såhär fina siffror som också visar att våra satsningar i Sundsvall varit rätt. Vi har fortsatt att vara regionens egna flygbolag och dessutom lyssnat på våra kunder. Samtidigt har vi under 2016 investerat i större flygplan med 22 fler stolar som vi bland annat kunnat erbjuda under attraktiva tider, vilket gett resultat, säger Daniel Nidsjö, ny regionchef Sundsvall hos BRA.
Den 19 januari justerade BRA tidtabellen på linjen, efter önskemål från kunderna. Några avgångar tidigarelades därmed för att möta efterfrågan.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter