Affärsresenären_logga_2017_svart

Qatar airways prisat i svenska resebranschens Grand Travel Award

För fjärde gången tog Qatar Airways igår hem priset för bästa interkontinentala flygbolag på Grand Travel Award på Grand Hotel i Stockholm, den svenska resebranschens motsvarighet till Oscarsgalan. Priset anses vara det mest prestigefyllda i den svenska resebranschen, och som vanligt arrangerades galan av branschtidningen Travel News.
 
Femstjärniga Qatar Airways har flera flygningar från Skandinavien. Idag flyger bolaget 14 gånger i veckan från Köpenhamn, 13 gånger i veckan från Stockholm, 7 gånger i veckan från Oslo samt 7 gånger i veckan från Helsingfors. Från och med den 22 mars utökar dessutom bolaget sin kapacitet på Stockholm till 14 avgångar per vecka.
 
– Det är otroligt roligt att få vinna det här priset för fjärde gången! Det är verkligen ett bevis på att alla våra medarbetare, både på marken och i luften, gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Våra fina resultat ger oss också möjligheten att hela tiden växa och bli ännu bättre här på vår lokala marknad. Under förra året öppnade vi en ny linje till Helsingfors, och snart utökar vi vår service ytterligare på Stockholm, säger Christian Deresjö, Country Manager Scandinavia, Finland & Baltic States för Qatar Airways.
 
Qatar Airways planerar under 2017 att inviga ett antal spännande nya destinationer i sitt växande nätverk. Nyligen invigdes världens längsta flyglinje, den mellan Doha och Auckland och dessutom öppnas linjer till bland annat öppnas Chiang Mai, Canberra, Medan, Yanbu och många fler. Qatar Airways hubb i Doha, flygplatsen Hamad International Airport, blev nyligen utsedd av Skytrax till en femstjärnig flygplats, den bästa möjliga utmärkelsen för en flygplats i flygindustrin. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter