Affärsresenären_logga_2017_svart

Flygbussarna Door to Gate får ny webbplats

Med Flygbussarna Door to Gate kan du resa till och från Arlanda på ett både miljövänligt och prisvärt sätt genom att dela resan med andra resenärer. Nu har Flygbussarna Door to Gate fått en alldeles ny webbplats för att göra det enklare att förstå tjänsten, få en prisuppgift och hantera bokade resor.

Flygbussarna Door to Gate lanserades i november 2016 och antalet resenärer ökar hela tiden. Lagom till sommaren då resandet kulminerar har Flygbussarna Door to Gate fått en ny webbplats som ännu tydligare än förut förklarar hur tjänsten fungerar och som gör det smidigare för både befintliga och nya kunder.
– I arbetet med den nya webbplatsen har vi fokuserat på att göra det enkelt att förstå hur tjänsten fungerar och att snabbt kunna få en prisuppgift, förklarar Erika Westman, digital projektledare på Merresor.
Flygbussarna Door to Gate är den första tjänsten av sitt slag i Sverige och påminner om samåkningstjänsten SuperShuttle som är etablerad i flera länder i världen.
– Vi ser hur resandet med Flygbussarna Door to Gate hela tiden ökar och vi vill självklart ha en överskådlig och modern webbplats som går i linje med vårt erbjudande, säger Erika Westman.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter