Affärsresenären_logga_2017_svart

Hög tid att solsäkra vintern!

ANNONS Söderhavet är som allra bäst när vi behöver det som mest! Föreställ dig Bora Boras lyxiga bungalows, Cooköarnas kristallklara blå laguner eller Fijis orörda finkorniga stränder. Att fälla upp ett parasoll istället för ett paraply och fundera över om du ska svalka dig i poolen eller lagunen. Drömmen om Söderhavet har vi alla inom oss. Med bekväma flyg behöver det inte längre stanna vid en dröm trots att Söderhavet ligger på andra sidan jordklotet. Solsäkra vintern idag!

Upplev Down Under
Tillhör du dem som vill uppleva mycket olika saker på din semester? Res till Australien och Nya Zeeland. Här finns de mest fantastiska upplevelserna och intrycken. Allt från vackra stränder, vidunderlig natur, världsberömda vinregioner, nationalparker och marint liv till stadsliv, kultur, shopping, nöjen och sportevenemang. Australien och Nya Zeeland är verkligen i ropet just nu.
 
Vi på Söderhavsresor kan det vi gör. Vår långa erfarenhet och goda kännedom om Oceanien hjälper våra kunder att få till en skräddarsydd resa för varje individ. Vi reser ofta till länderna själva och har fördelar från våra goda samarbeten med flygbolag, boenden och utflyktspartners. Kontakta våra resespecialister idag för en drömupplevelse – precis som du vill ha den!
Välkommen till oss med din förfrågan: www.soderhavsresor.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter