Affärsresenären_logga_2017_svart

Nettbuss Bus4You etablerar direktlinje till Göteborg Landvetter

Resenärer som ska resa med flyg från Landvetter kommer från och med den 26 juni att kunna ta sig till och från terminalen med Nettbuss Bus4You. Den nya hållplatsen i linjenätet innebär upp till 11 avgångar dagligen som är specifikt anpassade efter populära flygtider. Införandet av den nya hållplatsen är i enlighet med Swedavias utvecklingsplaner för Göteborg Landvetter Airport som ser en stadig ökning av tillströmmande resenärer varje år.

– Landvetter är den största internationella flygplatsen i Västsverige och det finns en tydlig plan för tillväxt och miljöarbete som även gäller för anslutningsalternativen till och från terminalerna. Vi är glada att Nettbuss Bus4You är en del av detta i och med den nya hållplatsen som ligger vid den stora entrén och därmed gör det enkelt att ta sig in till incheckningsdiskarna eller ut till bussen efter landning, säger Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel, där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.
Det är av flera anledningar som direktlinjen har etablerats till flygplatsen i Landvetter. Dels har efterfrågan på anslutande resealternativ ökat i takt med flygresandet och dels växer intresset för komfort och bekvämlighet. De flesta flygresenärer ser en fördel i att kunna resa bekvämt hela vägen utan att behöva räkna med dyra omkostnader för anslutande transport och parkeringsavgifter.
– Förutom att resan med buss är ett prisvärt val med hög komfort är också punktligheten avgörande för flygresenärer. En jämförelse kan göras med vår flyglinje till Arlanda där statistiken för avgångarna visar mycket hög punktlighet och tillförlitlighet, avslutar Elvir Rascic.
Både hållbarhetsperspektiv och komfort är viktigt för Nettbuss Bus4Yous framgångsrika koncept. Samtliga Nettbuss Bus4You-bussar är sedan tidigare märkta med Bra Miljöval och ombord finns sköna fåtöljer, extra stort benutrymme, eluttag vid varje säte samt gratis wifi.
Information om den nya hållplatsen vid Landvetter
Startdestination för linjen är Linköping via Mjölby, Jönköping, Borås och Göteborg.
Bussen kör varje dag utan byte från Linköping, Mjölby och Jönköping.
Direktlinje från Borås och Göteborg.
Tidigaste avgången är 07:15 från Linköping, Jönköping 09:00, Borås 10:10, Göteborg 11:10.
Högst turtäthet på fredagar och söndagar. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter