Affärsresenären_logga_2017_svart

Museum och möten

Kombinera mötet med kultur – öppna sinnen och att ta del av en annan historia kan ge både ökad förståelse och vara en välbehövlig paus. 

Fotografiska museet
Stadsgårdshamnen 22, Stockholm
En guidad visning genom museets internationella samtidsbildkonst är kanske ett av de bästa sätten att rama in konferensen på. Efteråt kan ni njuta av maten i Fotografiskas restaurang som belönats med en Gulddrake. 

Värmlands Museum
Sandgrundsudden, Karlstad
Ett av Sveriges mest välbesökta länsmuseer. Det senaste året har man haft flera storslagna utställningar. Just nu visas JH Engströms olika fotografiska arbeten. Självklart kan du kombinera ett kulturellt besök med konferens.

Falu Gruva
Gruvplatsen 1, Falun
Upplev ett spännande möte med Sveriges historia i Falu Gruva. Här finns det lokaler som rymmer upp till 200 gäster i ett sällskap. Besöket kombinerar ni självklart med en gruvvandring ovan eller under jord.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter