Affärsresenären_logga_2017_svart

Resia Affärsresor blir globala – ingår partnerskap med ITP

Resia blir en global aktör inom affärsresor. Tack vare ett exklusivt partnerskap med det internationella resebyrånätverket ITP tar företaget ett viktigt steg utanför Sverige, Norge och Danmark. Det innebär att Resia breddar sitt erbjudande gentemot svenska företag med global verksamhet. Resia blir ITP:s partner i både Sverige och Norge från och med den 1 december 2017.

– Vi ser fram emot att ta ytterligare ett kliv ut i världen. Samarbetet stärker vår konkurrenskraft och ger oss en möjlighet att erbjuda kunder som har verksamhet i andra länder en global lösning och kontakt med lokala resebyråer. Vi känner oss oerhört glada och stolta över att ITP valde oss som partner i Sverige och Norge, säger Karin Wadmark, produktchef för affärsresor på Resia.
I april 2017 etablerade Resia sin verksamhet för affärsresor i Danmark och Norge. Tack vare partnerskapet med ITP (International Travel Partnership) tar man nu nästa steg och blir en global aktör inom affärsresor.
– Vi är glada att ha ett så framstående och väletablerat företag som Resia som vår partner i Sverige och Norge. Resia har utsetts till ”Sveriges bästa affärsresebyrå i många år och är känt för sitt kundengagemang och fokus på kvalitet, säger Ian Epps, Director of Partnership Relations på ITP International Travel Partnership.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter