Affärsresenären_logga_2017_svart

Gästernas behov i centrum för Best Western Hotels & Resorts största digitala satsning någonsin

Best Western Hotels & Resorts lanserar ny global webbsajt där hotellgäster i Skandinavien blir bland de första att ta del av det nya innehållet och de förbättrade funktionerna. Innehållet på sajten skiljer sig åt i olika länder, baserat på insikter om vad som är viktigt för hotellgäster runt om i världen. Sajten har flertalet nya funktioner som syftar till att maximera bokningsupplevelsen och tillgängliggöra lokala erbjudanden. 

Genom att analysera lokala marknader, globala trender och digital utveckling inom den internationella besöksnäringen har Best Western Hotels & Resorts utvecklat en digital plattform med fokus på dagens köpbeteenden. Analysen har utgjort grunden för arbetet med Best Westerns största digitala satsning någonsin.

– Eftersom vi är en av världens största hotellkedjor är det viktigt att vi kan nå ut med erbjudanden och information som är specifik för våra lokala marknader, säger Per Telander, Web Strategy Manager på Best Western Hotels & Resorts och skandinavisk projektledare för den nya plattformen. Utöver attraktiva erbjudanden och lättillgängliga tjänster för förstagångsbesökaren så har det varit viktigt att höja servicen gentemot våra lojalitetsmedlemmar bland annat genom att synliggöra deras tidigare bokningar. 

En förenkling av bokningsprocessen är en självklar del av den nya sajten. Många av Best Westerns gäster är vana bokare och bokar ofta med mobilen när de är på språng. Därför är designen utformad med speciell åtanke för mobilen och surfplattan. Som ytterligare ett hjälpmedel i bokningen får ratings från TripAdvisor ett större och tydligare utrymme för att underlätta hotellvalet för besökaren.

– Vi vill förenkla bokningsprocessen för resenärer på språng, samtidigt som vi tror att den förenklade processen också underlättar för första-gångs-användaren, fortsätter Per Telander. Tidigare gästers omdömen och rating är en viktig kvalitetssäkring som underlättar hotellvalet för våra besökare och därför har vi valt att lyfta fram detta på sajten.

Arbetet med den nya plattformen har varit ett amerikanskt initiativ och den skandinaviska organisationen har tagit en aktiv roll i kravställningen och utformningen av de skandinaviska sajterna. 
I november lanserades den nya webbplatsen i Sverige, se det nya innehållet och funktionerna på www.bestwestern.se. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter