Affärsresenären_logga_2017_svart

SAS utsett till bästa flygbolag i europa och bästa inrikestransport i årets grand travel awards

SAS tog igår kväll hem förstapriset i resebranschens Grand Travel Awards i kategorierna Bästa Transport Inrikes och Bästa flygbolag Europa.

– Vi är enormt glada över det mottagande som vårt erbjudande får hos våra kunder, agenter och resebyråer, och gläds åt att ha utsetts till förstahandsvalet både bland inrikestransporter och europeiska flygbolag, säger Annelie Nässén, Global marknads- och försäljningsdirektör på SAS.

SAS utsågs av reseagenter till vinnare i de två kategorierna med följande motiveringar:

Bästa transport inrikes
Bra service, hög punktlighet och stort kundansvar. De jobbar ständigt med att förbättra kundupplevelsen genom förnyad teknologi. Extra plus för en bra agentsida som alltid är uppdaterad.

Bästa flygbolag Europa
Stort linjenät, nya bränslesnåla flygplan och god produktutveckling de senaste åren. Dessutom kunnig agentsupport som alltid löser problemen.

SAS arbetar hela tiden målinriktat med att ständigt utveckla erbjudandet till våra resenärer och över 5 miljoner EuroBonus-medlemmar. Förutom ett utökat nätverk och nya direktlinjer till USA och Asien och en tidtabell anpassad efter kundernas resande har investeringar de senaste åren gjorts bland annat i SAS Lounger, SAS nya kabin, nya och mer klimatanpassade flyg, satsningar på mat och dryck och höghastighets-WiFi som under året börjar installeras på samtliga kort- och medeldistansflyg. WiFi finns sedan tidigare på samtliga långdistansflyg.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter