Affärsresenären_logga_2017_svart

Qatar Airways tar framtidens Business Class Qsuite till Stockholm

Sedan den 28 oktober finns nu den revolutionerande Qsuite klassen på Qatar Airways rutt mellan Stockholm och Doha, vilket bland annat innebär branschens första dubbelsäng och en ny standard inom lyxresor. Qsuite är tillgängligt i Business Class och privata sviter. 

Affärsresenären fick nyligen en visning innan avgången till Doha från Stockholm, Arlanda.

– Ända sen lanseringen har Qsuite fått en enorm uppmärksamhet globalt och vi är glada att nu få introducera denna revolutionerande produkt för vår rutt till och från Stockholm. Med Qsuite har vi verkligen omdefinierat affärs- och lyxresor och vi är säkra på att denna anpassningsbara och personliga produkt kommer att vara ett välkommet tillskott för svenska resenärer, berättade Christian Deresjö som är Nordenchef  för Qatar Airways. 

Qsuite är patenterat av Qatar Airways och erbjuder branschens första dubbelsäng, tillgänglig i Business Class och privata sviter. Borttagbara paneler gör att passagerare i angränsade platser kan skapa sitt eget privata rum, vilket är banbrytande i branschen. De justerbara panelerna och rörliga TV-skärmarna vid de fyra mittensätena gör det möjligt för kollegor, vänner och familjer som reser tillsammans att förvandla sitt utrymme till en privat svit, så att de kan arbeta, äta och umgås tillsammans. Dessa nya funktioner skapar den ultimata anpassningsbara reseupplevelsen, då passagerare kan skapa en miljö som passar deras egna unika behov. 

Dagligt flygschema för flygplanet Airbus A350-900 utrustat med Qsuite:

Stockholm till Doha QR172, avgår 21:45, ankommer 05:55 +1 (från och med 28 oktober 2018)
Doha till Stockholm QR171, avgår 15:35, ankommer 20:05 (från och med 28 oktober 2018)

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter