Affärsresenären_logga_2017_svart

Hit reser svenskarna under våren

Våren är runt hörnet! Dagarna blir allt ljusare och temperaturen har äntligen börjat krypa sig uppåt. Vintern har dock varit lång och boendeexperterna på Hotels.com® har sammanställt en lista över de mest sökta destinationerna för våren (slutet av mars *). Perfekt för alla vintertrötta människor som är sugna på en weekend med lite vårvärme!

De klassiska weekend-destinationerna som London, New York och Köpenhamn fortsätter att vara populära och alla destinationer som har direktflyg eller ligger inom kort reseavstånd (som Stockholm, Göteborg och Köpenhamn) är representerade på listan.
 

1. Stockholm
2. London
3. Göteborg
4. New York
5. Köpenhamn
6. Paris
7.  Barcelona
8. Dubai
9. Amsterdam
10. Rom

*Topplistan är baserad på de mest sökta destinationerna mellan den 22 – 31 Mars, genomförda mellan den 29 november 2018 och 26 februari 2019.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter