Affärsresenären_logga_2017_svart

Sveriges bästa hotell 2019

Ny data från Hotels.com® avslöjar de populäraste hotellen i Sverige. Listan är baserade på de hotell som har belönats med 2019 Loved by Guests Award, ett pris som tilldelas hotell baserat på deras utmärkta gästrecensioner på Hotels.com *. Och i motsats till vad man kanske skulle kunna tro är Sveriges bästa hotell inte beläget i Stockholm, men i Göteborg. Dorsia Hotel & Restaurant i Göteborg har de bästa gästrecensionerna för alla hotell i Sverige. Över 25 miljoner gästrecensioner har analyserats för att hitta de bästa hotellen runt om i världen och totalt har 9 hotell i Sverige tilldelats 2019 Loved by Guest Award

HotellStadRating
Dorsia Hotel & RestaurantGöteborg9,9
Lydmar HotelStockholm9,7
Hotell Hovgård & Longstay HalmstadHalmstad9,7
Landvetter BnBHärryda9,7
Wedevågs herrgårdVedevåg9,6
Hotel Hamngatan 27Falkenberg9,6
Thorskogs SlottsVästerlanda9,6
Hotell ParkVästervik9,6
Bank HotelStockholm9,5

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter