Skärmavbild 2017-01-17 kl. 18.18.54

Saltstänkt skaldjurssafari och whiskyprovning

I sommar bjuder whiskyvarumärket Talisker in till ett saltstänkt skaldjursäventyr tillsammans med Restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil. 

Skaldjursäventyret i Fiskebäckskil är en del av Scandinavian Detours, en äventyrsguide som Talisker tagit fram tillsammans med några av Skandinaviens främsta äventyrare. Äventyret kommer bjuda på en skaldjursupplevelse i sann Bohuslänsanda.

Fiskebäckskil – ett av Sveriges första fiskelägen med anor tillbaka till 1500-talet är idag mest känt som ett pittoreskt sommarparadis på den Bohuslänska kusten, med röda sjöbodar, kaptensvillor, fiskarstugor och solvarma rödskimrande klippor. 

Hela upplevelsen kommer att utgå från Restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil och kretsa kring det lokala fisket.

På skaldjursäventyret åker du som gäst ut med fiskebåt och får vara med om att dra upp skaldjur ute till havs.
 I anslutning ordnas det en lunch på en av alla de vackra öarna och på saltstänkta klippor.

Middagen äts på Restaurang Brygghuset, där kockarna tillagar och bjuder på dagens pinfärska fångst.

Innovativt tänk kring middagsdrycken när Emil Hed matchar en rad olika whiskycocktails till menyn.
Emil är en av Sveriges bästa bartenders som man annars hittar på restaurang Svartengrens i Stockholm.


Kvällen slutar också i whiskyns tecken - med en provning i Restaurang Brygghusets egen whiskyhörna, ledd av husets egen expert.
Sover gott med havet nära gör man på Slipens hotell och på morgonen bjuds det på frukostbuffé och förslagsvis tar du med kaffet ut på däcket och njuter av havet.

Vid två tillfällen i sommar har du möjlighet att boka detta upplevelserika naturäventyr.
 
28–29 juni 
23–24 augusti 

För att läsa mer och boka, besök: https://www.brygghusetkrog.se/scandinaviandetours

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter