Skärmavbild 2017-01-17 kl. 18.18.54

Novi Beach Club

Nya Novi Beach Club by Pontus Frithiof öppnade i slutet av maj och kommer under sommarhalvåret att erbjuda en miljö och en meny som kombinerar Gotland med tydliga stick från italienska och franska rivieran.

På menyn kommer bland annat att finnas signaturrätter där man ersatt en eller flera råvaror med typiska gotländska produkter. Köket kommer också att jobba med flera råvaror från grillen och det kommer finnas rätter i olika storlekar för att passa fler tidpunkter på dagen.

Pontus Frithiof och hans team kommer även att ansvara för Novi Resorts andra restaurang i
huvudbyggnaden samt roomservicen på hotellet. Pontus Frithiof och Pontus Group sedan tidigare restaurangerna American Express Platinum & Centurion Lounge by Pontus på Arlanda, Pontus in the Air, Pocket by Pontus Arenastaden, Pontus in the Park/Pocket by Pontus i Solna Business Park, Pocket in the House (Göteborg), Tidningshuset by Pontus, Tekniska by Pontus, Vinterträdgården by Pontus, Pocket by Pontus på Lidingö.

Novi Beach Club
Adress: S:t Göransgatan 31, Visby Tel: 0498-219100
Mail: boka@noviresort.se
Web: noviresort.se

Öppet:
Söndag 23 juni – Söndag 30 juni: 17:30 – sent
Måndag 1 juli – Söndag 11 augusti: 12:00 – sent

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter