Skärmavbild 2017-01-17 kl. 18.18.54

Memories

Oavsett om det handlar om ett möte, en affärsöverenskommelse eller bara en trevlig händelse i livet - så skapar vi minnen.
Och nu, när vi befinner oss i semester och sommartider är det allt som oftast förknippat med - minnen. Sådana från förr och sådana som vi vill skapa nya.
Matminnen till exempel, är en absolut känslomässig upplevelse, den där stunden när vi ätit eller lagat något ihop – ögonblicket när allt är positivt och som vi skapar en bra atmosfär kring.
 
I Affärsresenären har vi tittat mer och mer på måltiden och hur den utvecklas.
För helt klart pågår det en revolution i livsmedelskedjan: hur maten produceras, vägen till vår tallrik och vad som till slut landar där.
Maten på hotellen vi reser till, maten på flyg, tåg och fartyg.

I det här numret besöker vi bland annat köket på Vår Gård i Saltsjöbaden.
Där planerar man som bäst inför nästa ”No Waste, Just Taste” event den 30 augusti som är
 en unik matresa där kockarna förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag.
Alltså en no waste dinner. 

Med de önskar vi er en skön sommar - en no waste summer.