Affärsresenären_logga_2017_svart

Kaspersen & Berghagen tar oss med in i den hållbara garderoben

Under hösten och vintern kommer en av Sveriges mest välkända familj Kaspersen/Berghagen synas i ett samarbete med KappAhl. 

 kampanjen möts systrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen tillsammans med alla sina barn i samtal kring livet, karriären och utmaningen med att få liv och vardag att gå ihop och alla lyfter på var sitt vis hur man med en välkoordinerad garderob kan uttrycka sin stil med färre plagg.

Kollektionerna består av ytterplagg, sköna stickade tröjor samt lounge wear. Hela kollektionen är producerad i mer hållbara material, som hållbarhetsmärkt viskos och ull, BCI-bomull och återvunnen polyester. Kollektionerna ska knyta an och förena, allt från familjer till relationer och handlar om att hjälpa konsumenten att skapa en hållbar garderob. 

Det är allra första gången som familjen gör ett gemensamt samarbete och dessutom över generationer, bland annat medverkar sönerna Filip Lamprecht och Christopher B Taylor. Det gemensamma samarbetet och möjligheten att få samla familjen är också en stor anledning till att profilerna så gärna ville medverka i kampanjen.
De vill nu anta utmaningen att inspirera fler familjer att tänka mer hållbart samt föra det vidare över fler generationer, hela vägen in i garderoben.

I kampanjen som lanseras den 16 oktober presenterar familjerna sina egna favoriter. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter