Affärsresenären_logga_2017_svart

Lufthansa Groups flygbolag introducerar flexibla ombokningsregler

−  Utökad flexibilitet för ombokningar
−  Nya biljetter köpta till och med 31 mars har möjlighet att boka om utan ombokningsavgifter
−  Flighter som redan är bokade med avresedatum fram till 30 april kan ombokas fram till 31 december

The Lufthansa Group flygbolag Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines och Air Dolomiti har nu introducerat mer flexibla ombokningsregler. Den nya mer omfattande undantagspolicyn för ombokning gäller både redan gjorda bokningar och framtida bokningar över hela världen.

Generella ombokningsalternativ för framtida bokningar:
Med omedelbar verkan och fram till 31 mars 2020, kommer flygbolagen inom Lufthansa Group inte att ta ut någon ombokningsavgift för alla nya bokningar och erbjuda en engångsombokning – oavsett villkor för den ursprungliga biljetten. Passagerare kan i framtiden omboka till ett nytt resedatum fram till 31 december 2020 utan ombokningsavgifter.

Möjlighet att omboka befintliga bokningar:
Den nya undantagspolicyn för befintliga bokningar gäller över hela världen för biljetter som köpts före 5 mars med ett resedatum fram till 30 april 2020. Passagerare kan omboka till ett nytt datum fram till 31 december 2020 utan någon ombokningsavgift – oavsett villkor för den ursprungliga biljetten.

Policys för alla ombokningar med undantagspolicyn: Avgångs-och destinationsflygplatserna måste vara identiska. Om det ursprungliga priset inte längre är tillgängligt måste motsvarande skillnad betalas. Ombokningen måste göras före det ursprungliga resedatumet.

Med den nya undantagspolicyn tillmötesgår Lufthansa Group flygbolag många kunders önskan att hjälpa till att göra sina resplaner mer flexibla under de exceptionella omständigheter som orsakats av spridningen av Coronaviruset.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter