Affärsresenären_logga_2017_svart

BELGOBAREN

Restaurang Belgobaren tar fram den bästa ur belgisk mat och dryckeskultur. Restaurangen som ligger på Bryggargatan 12 i Stockholm drivs av Linda Liljeholt med personal. Affärsresenären kan definitivt rekommendera ett besök hit.

– Vi är entusiaster och gillar den belgiska mångfalden i både öl, mat och människor. Hemma hos mig vill jag att mina gäster ska känna sig välkomna och avslappnade. Precis den känslan av gästfrihet vill jag förmedla till mina gäster på Belgobaren, berättar Linda.
 
– Det är spännande med ett land där man brygger fler än 1 000 olika ölsorter, har tre officiella språk, ett av världens bästa kök och samtidigt inte mycket större än Småland, fortsätter Linda. 
 
Belgobaren ligger ett stenkast från Centralstationen, mitt i Stockholm.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter